Skip to main content

Horizontale
radiatoren

Thermrad horizontale radiatoren mogen letterlijk gezien worden. Met hun strakke, moderne design geven ze elk interieur precies de juiste sfeer en stijl.

horizontale radiator Thermrad

Basis
radiatoren

Thermrad Super-8 Plateau voorkant

Plateau
radiatoren

Thermrad verticale radiator

Aluminium
radiatoren

Thermrad regelsysteem

Regelsysteem

  • Groot aanbod
  • Flexibel te installeren
  • Snel leverbaar

Horizontale radiatoren

De warmtedoorlatende sierlijsten geven de Thermrad horizontale radiatoren een stijlvol uiterlijk met afgeronde hoeken en bovenkant. Doordat de radiatoren zijn voorzien van vier, zes of acht aansluitingen maakt het niet uit of de aanvoer en retour nu van links, rechts of van onderen komen. Er is een horizontale Thermrad-radiator voor bijna elke situatie! Elke radiator voor op de wand wordt compleet geleverd met consoles voor een snelle, onzichtbare wandmontage; de vlakke voorplaat is al bevestigd op de radiator. Doordat onze raamradiatoren geen ophangstrippen of beugels hebben, zijn ze ideaal om los voor een raam te plaatsen. Met onze hybrid-radiator zit je er bij lage temperatuurverwarming met een warmtepomp niet alleen warmpjes bij, je kunt ook koelen!

Basis radiatoren

Thermrad heeft een breed aanbod aan basis radiatoren. Elk type is stijlvol afgewerkt met een sierrooster en zijbekleding.

Thermrad Compact 4 Plus radiator

Thermrad Compact-4 Plus

Super-8 Compact Thermrad radiator

Thermrad Super-8 Compact

Super-8 raamradiator

Thermrad Super-8 Compact 200

Thermrad Super-8 sani coat radiator

Thermrad Super-8 Sani Coat

Plateau radiatoren

De Thermrad Plateau radiatoren hebben een vlakke voorplaat. Deze radiatoren voelen zicht bij uitstek thuis in een stak en modern interieur.

Thermrad Compact 6 Plateau Hybrid fan

Thermrad Compact-6 Plateau Hybrid

Compact 6 dubbel plateau raam radiator

Thermrad Compact-6 Dubbel Plateau 200

Super-8 Plateau 200 raamradiator

Thermrad Super-8 Plateau 200

Thermrad Super-8 Plateau radiator

Thermrad Super-8 Plateau

Thermrad Compact-4 Plateau radiator

Thermrad Compact-4 Plateau

Aluminium radiatoren

Aluminium radiatoren zijn echte lichtgewichten. Ze zijn veel lichter dan stalen radiatoren. Dat maakt ze zeer geschikt voor ruimtes met smalle wanden, zoals in de hal, de woonkamer of muren met minder draagkracht. Door hun goede warmtegeleiding en lage waterinhoud warmen aluminium radiatoren snel en efficiënt op. Niet alleen zeer comfortabel, maar je bespaart ook energie. Bovendien roest aluminium niet, dus zijn onze radiatoren perfect geschikt voor vochtige ruimtes, maar neem wel 1,5m afstand van de natte cel in acht.

Thermrad Alubasic aansluiting

Thermrad AluBasic

Ventilatoren

De QuattoBoost ventilatorset is specifiek afgestemd op de Thermrad Compact-4 Plus en Plateau radiatoren. De ventilator versterkt de luchtstroming (convectie) waardoor de warmteafgifte van uw radiator beter én sneller wordt verdeeld in uw woonruimte.

QuattroBoost ventilator

QuattroBoost

Regelsysteem

Met het Thermrad RF-regelsysteem ben je verzekerd van een optimaal binnenklimaat. Of je nu verwarmt met radiatoren, vloerverwarming, elektrische radiatoren of elektrische vloerverwarming. Met de thermostaat kan je zelfs de verlichting regelen. Het systeem stuurt elke ruimte afzonderlijk aan en regelt nauwkeurig de temperatuur per vertrek.

Thermrad RF-regelsysteem