Skip to main content

Contact

  Contact

Vragen over Thermrad?

Voor meer informatie over het aankopen of installeren van radiatoren en/of vloerverwarming van Thermrad verwijzen wij je naar onze Partner Locator. Hier vind je alle verkooppunten en installatiebedrijven die je hierbij verder kunnen helpen. Ze staan graag voor je klaar met advies. Zo maak jij de beste keuze!

Voor consumenten

Thermrad levert niet rechtstreeks aan consumenten. Heb je interesse in onze radiatoren en/of vloerverwarming? Voor het aankopen van en advies over Thermrad-producten verwijzen je je door naar een verkooppunt en installateur bij jou in de buurt.

Gebruik hiervoor de onderstaande Partner Locator.

Voor installateurs

Voor jou als professional is het volledige assortiment radiatoren en vloerverwarmingssystemen van Thermrad exclusief verkrijgbaar in
de webshop van Solar Nederland, jouw technische groothandel.

Ga direct naar webshop

Vind een verkooppunt of installateur bij jou in de buurt

Via de Partner Locator vind je snel een eenvoudig de verkooppunten van Thermrad bij jou in de buurt. En als consument wil je natuurlijk ook graag weten bij welke partners van Thermrad je advies kunt vragen en die onze radiatoren en vloerverwarming voor je kunnen installeren. Vul je locatie in en op de kaart zie direct waar je terecht kunt.