Skip to main content

Documentatie Thermrad

  Documentatie

Documentatie om te downloaden

Ben je op zoek naar brochures, handleidingen, certificaten, prestatieverklaringen of andere documentatie over de producten van Thermrad? Op deze pagina vind je al dit soort informatie terug. Handig voor het opstellen van een bestek en offerte, en bij de installatie.

Warmteafgifte & Selectie

Met de handige Thermrad-selector, een rekentool, bereken je eenvoudig de warmte-afgifte bij afwijkende aanvoer-, retour- en kamertemperaturen.

Bestekomschrijvingen

De bestekomschrijvingen van Thermrad geven een functionele omschrijving van de producten. Hiermee kun je eenvoudig het bestek voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject opmaken.

Naar berekentool en bestekomschrijvingen

Handleidingen

Een correcte montage en installatie van Thermrad-producten is van essentieel belang. Een professionele installateur helpt je graag met een gedegen advies voor de installatie.

Wij adviseren om voor gebruik te controleren of de bijbehorende bevestigingsmaterialen geschikt zijn voor de betreffende wand of ondergrond. Overige installatie-informatie en montage-instructies vind je in de handleiding van elk product.

Voor nu verwijzen we je naar naar de Technische Brochure waarin je per product onder meer tekeningen vindt met aansluitingen, maatvoering en zijaanzichten.

Bekijk Technische Brochure

Voorinstellingen

Voorinstellingen Super-8

Inregelen van een Super-8 of Super-8 Plateau radiator is nog nooit zo eenvoudig geweest! Stel de meegeleverde insert in op de juiste stand, met behulp van dit handige overzicht met voorinstellingen.

Bekijk de voorinstellingen

Brochures

Wij stellen hoge eisen aan kwaliteit en een optimale warmteafgifte. En kwaliteit hoeft niet duur te zijn!

Warmte is onmisbaar in ons dagelijks leven, het biedt ons comfort. Door de combinatie van kwaliteit, design en comfort dragen de radiatoren van Thermrad bij aan de sfeer en stijl van elk interieur.

Bekijk Technische Brochure