Skip to main content
Nieuws

Hybride en elektrische radiatoren op VSK 2022

Volop aandacht voor hybride en elektrische radiatoren op VSK 2022

Op de VSK 2022, dé beurs voor de installatiebranche, presenteerden aanbieders van onder meer verwarmingsoplossingen hun nieuwste modellen. Geschikt voor hoge en lage temperatuurverwarming, van hoge kwaliteit en met oog voor design. Uiteraard mocht Thermrad niet ontbreken!

Op de Thermrad-stand was er ruime belangstelling voor de elektrische radiatoren. En vooral ons nieuwste model, de Compact-6 Plateau Hybrid, trok de aandacht. Met deze hybrid-radiator zit je er bij lage temperatuurverwarming met een warmtepomp niet alleen warmpjes bij, je kunt er ook mee koelen!

Bovendien kondigde minister Hugo de Jonge op de openingsdag van deze vakbeurs aan, dat vanaf 2026 een hybride of all-electric warmtepomp de standaard wordt voor het duurzaam verwarmen van woningen. Dat betekent dat mensen verplicht worden om zo’n pomp te installeren als hun cv-ketel aan vervanging toe is. Radiatoren met lage temperatuurverwarming en vloerverwarming van Thermrad zijn hierop een passende aanvulling.

Na vier intensieve dagen informeren over Thermrad als designers of comfort, bijpraten met bekende installateurs en relaties, en het ontmoeten van nieuwe contacten voor onder meer ons partnerprogramma kijken we terug op een geslaagde deelname aan de VSK. En in 2024 zijn we er opnieuw bij!