Skip to main content

Thermrad is vernieuwd

  Nieuws  Thermrad is vernieuwd

Thermrad is vernieuwd

Een nieuw logo, nieuwe brochures en website, en nieuwe modellen; Thermrad is volop in beweging! Met een nieuwe, frisse look laten we als designers of comfort zien wie we zijn en wat we doen. Dat we ons continue ontwikkelen en inspelen op trends op het gebied van duurzaamheid en design. En dat ons aanbod blijft groeien met nieuwe radiatorvarianten voor verwarmen én zelfs koelen.

In de Jaarbeurs in Utrecht vindt van 17 t/m 20 mei 2022 de 25ste editie plaats van de VSK, de grootste installatievakbeurs van Nederland. Duurzaamheid, digitalisering en een gezond binnenklimaat zijn tijdens deze editie de belangrijkste thema’s. En juist op deze vakbeurs presenteert Thermrad zich in een ‘vernieuwde jas’.

De Nederlandse website is live en wordt de komende weken voorzien van veel extra (technische) content. In juni is ook de Engelstalige website klaar. Neem dus zeker regelmatig eens een kijkje.

Wil je de nieuwste hybride en elektrische radiatoren in het echt zien? Kom dan langs op de Thermrad-stand op de VSK en laat je inspireren. Onze experts staan voor je klaar voor advies en een lekkere kop koffie.