Verticale
radiatoren

De veranderende ruimte-indeling van veel woningen, met grotere
ramen, dubbele deuren én grotere meubels, beperkt steeds vaker de
ruimte voor radiatoren. Doordat veel radiatoren worden verstopt achter de bank of gordijnen geven ze minder warmte af. Dat voorkom je door verticale radiatoren te plaatsen.

Thermrad Vertical Compact radiator

Basis
radiatoren

Plateau
radiatoren

Thermrad Vertical Plateau E radiator

Elektrische
radiatoren

Thermrad AluStyle verwarming schuin

Aluminium
radiatoren

Thermrad RF digitale thermostaat

Regelsysteem

  • Groot aanbod
  • Flexibel te installeren
  • Snel leverbaar

Verticale radiatoren

De veranderende ruimte-indeling van veel woningen, met grotere ramen, dubbele deuren én grotere meubels, beperkt steeds vaker de ruimte voor radiatoren. Doordat veel radiatoren worden verstopt achter de bank geven ze minder warmte af. Dat voorkom je door verticale radiatoren te plaatsen. Door hun smalle formaat, van 30 tot 70 cm breed, passen onze verticale radiatoren letterlijk en figuurlijk overal. Bovendien mogen ze door hun hoogte en vormgeving écht gezien worden. Niet alleen interessant in je woonkamer, maar bijvoorbeeld ook in je keuken. ( Door de toename van kastruimte is daar vaak geen plek meer voor een radiator)

Kies voor een verticale radiator van Thermrad!

Basis radiatoren

Thermrad heeft een breed aanbod aan basis radiatoren. Elk type is stijlvol afgewerkt met een sierrooster en zijbekleding.

Thermrad Vertical Compact

Plateau radiatoren

De thermrad Plateau radiatoren hebben een vlakke voorplaat. Deze radiatoren voelen zicht bij uitstek thuis in een stak en modern interieur.

Thermrad Vertical Plateau-Elektrische radiator

Thermrad Vertical Plateau-E

Thermrad Vertical Plateau Line radiator

Thermrad Vertical Line Plateau

Vertical Plateau radiator

Thermrad Vertical Plateau

Aluminium radiatoren

Aluminium radiatoren zijn echte lichtgewichten. Ze zijn veel lichter dan stalen radiatoren. Dat maakt ze zeer geschikt voor ruimtes met smalle wanden, zoals in de hal, de woonkamer of muren met minder draagkracht. Door hun goede warmtegeleiding en lage waterinhoud warmen aluminium radiatoren snel en efficiënt op. Niet alleen zeer comfortabel, maar je bespaart ook energie. Bovendien roest aluminium niet, dus zijn onze radiatoren perfect geschikt voor vochtige ruimtes.

Alustyle Plus radiator

Thermrad AluStyle Plus

Thermrad Alustyle radiator

Thermrad AluStyle

Thermrad Alusoft verticale radiator

Thermrad AluSoft

Elektrische radiatoren

Steeds meer mensen wekken hun eigen energie op met zonnepanelen. Dat levert soms meer op dan nodig is voor eigen gebruik. Die eventuele overcapaciteit wil je natuurlijk liever zélf gebruiken, in plaats van het terug te leveren aan het elektriciteitsnet. Elektrisch verwarmen is daarvoor een perfecte bestemming, want het is comfortabel én duurzaam.

Thermrad Vertical Plateau-Elektrische radiator

Thermrad Vertical Plateau-E

Thermrad Alusoft Elektrisch verwarming

Thermrad AluSoft-E

Regelsysteem

Met het Thermrad RF-regelsysteem ben je verzekerd van een optimaal binnenklimaat. Of je nu verwarmt met radiatoren, vloerverwarming, elektrische radiatoren of elektrische vloerverwarming. Met de thermostaat kan je zelfs de verlichting regelen. Het systeem stuurt elke ruimte afzonderlijk aan en regelt nauwkeurig de temperatuur per vertrek.

Thermrad RF-regelsysteem