Nieuws

Thermrad en Tempro gaan samen

By mei 27, 2016 maart 13th, 2019 No Comments

Radiatoren en Vloerverwarming; een warme combinatie

De merken Thermrad en Tempro bundelen de krachten en bieden hiermee een totaaloplossing voor klimaatcomfort. Na de overgangsperiode van de fusie zullen de verschillende productseries op het gebied van radiatoren en vloerverwarming verder gaan onder de naam Thermrad.

Door het samenvoegen van beide merken ontstaat één krachtig merk, met een compleet systeemaanbod voor elk nieuwbouw- / renovatie project in de woning- of utiliteitsbouw.

Waar traditionele (paneel)radiatoren veelal worden toegepast in de renovatie en vervangingsmarkt, is vloerverwarming al geruime tijd een belangrijke trend in nieuwbouw situaties. Een combinatie van beide systemen, waarbij vloerverwarming op de begane grond en radiatoren op de bovenverdiepingen worden geplaatst, zien we steeds vaker terug in de nieuwbouw. De gecombineerde toepassing in één ruimte biedt voordelen van de twee systemen; het comfort van vloerverwarming en de stralingswarmte van radiatoren.

De fusie van de merken wordt kenbaar gemaakt in de vorm van het nieuwe Thermrad logo, welke steeds vaker op diverse uitingen zichtbaar zal zijn.

Thermrad-en-Tempro

Deel dit stuk