Skip to main content
Actueel

Thermrad heeft het assortiment uitgebreid met het nieuwe RF regelsysteem.

By januari 17, 2017juli 20th, 2020No Comments

Eenvoudig geregeld met Thermrad

Thermrad heeft het assortiment uitgebreid met het nieuwe RF regelsysteem.
Met dit systeem kunt u eenvoudig het verwarmen of koelen van uw pand inregelen en d.m.v. een app op uw smartphone op afstand aansturen.

Optimaal (klimaat)comfort voor de gebruiker wordt gerealiseerd bij de toepassing van een regelsysteem voor centrale- of groepenregeling. Het inregelen van de installatie zorgt naast (klimaat)comfort bovendien voor een besparing op de energierekening, doordat onnodig verwarmen van ongebruikte ruimtes wordt voorkomen.

Thermrad RF omvat een compleet systeem van draadloze regelingen, die perfect met elkaar functioneren. Hierdoor kan het zowel in bestaande als nieuwbouw installaties eenvoudig worden toegepast, zonder hak- of breekwerk.

Het regelsysteem is geschikt voor verschillende soorten verwarming, zoals radiatoren, vloerverwarming, elektrische radiatoren en elektrische vloerverwarming. De temperatuur kan per vertrek afzonderlijk worden geregeld met een kamerthermostaat. In combinatie met bijvoorbeeld een warmtepomp kunnen de ruimtes met dit systeem ook gekoeld worden. Met de plug-in kunt u bovendien een aan/uit schakeling maken voor elk elektrisch component met een stekker, zoals bijvoorbeeld verlichting.

Met de gratis app kunt u het systeem gemakkelijk bedienen met een smartphone of tablet. Deze is beschikbaar voor IOS, Android en Windows smartphones. De centrale (WIFI) touchscreen unit is uitgerust met een micro-sd kaartlezer, waarmee het systeem kan worden uitgebreid bij nieuwe toepassingen. Klik hier om meer te lezen over de RF regelsysteem oplossing.

Met het Thermrad RF regelsysteem bent u klaar voor de toekomst!

Thermrad

Overig nieuws