Skip to main content
Actueel

Thermrad AluSoft

By mei 15, 2019juli 20th, 2020No Comments

Voordelen van aluminium, gecombineerd met elegant design

Aluminium radiatoren hebben de afgelopen jaren sterk aan populariteit gewonnen. Dit is een vanzelfsprekende ontwikkeling gezien de vele voordelen die aluminium in verwarmingssystemen met zich meebrengt. Als aanvulling op de succesvolle serie AluStyle introduceert Thermrad een verticale designradiator met een afgeronde vormgeving: de AluSoft. Deze nieuwe serie is beschikbaar in 2 uitvoeringen, een model geschikt voor cv-systemen en een 100% elektrische uitvoering.

Met de nieuwe AluSoft biedt Thermrad een moderne designradiator, geschikt voor elke ruimte.
De 12cm brede, verticale elementen geven de AluSoft een robuuste uitstraling, waarbij de afgeronde, zijkanten zorgen voor een zachte, elegante look.

De uitvoering voor cv-systemen is verkrijgbaar in 3 verschillende maatvoeringen en wordt standaard geleverd t.b.v. installatie op de (2x ½”) midden-onder aansluitingen. Indien gewenst kan de installatie tevens plaatsvinden op de (4x ½”) zij-aansluitingen.

De 100% elektrische uitvoering is voorzien van een uitgebreide, digitale klokthermostaat en voldoet hiermee aan de huidige EcoDesign richtlijnen voor elektrische producten. Met de voorgemonteerde kabel van 1,2m (exclusief contactstop) kan de radiator eenvoudig op de gewenste manier worden aangesloten. Veiligheidsklasse II: dubbel geïsoleerd. Beschermd tegen opspattend water (IPX4).

Beide uitvoeringen zijn afgewerkt in de structuurkleur mat wit en voorzien van handige, verstelbare ophangbeugels, schroeven en pluggen. Optioneel is een bijpassende, chromen handdoekbeugel leverbaar.

Bestel nu

Overig nieuws