REGELSYSTEEM – VERWARMEN EN KOELEN

  • Eenvoudig geregeld

  • Geschikt voor vloerverwarming en radiatoren

  • Optimaal comfort in elke ruimte

  • Klaar voor de toekomst

REGELSYSTEEM – VERWARMEN EN KOELEN

Een optimaal (klimaat)comfort voor de gebruiker wordt gerealiseerd bij de toepassing van een regelsysteem die elke zone/ruimte separaat aanstuurt. Bij het Thermrad RF-systeem wordt de temperatuur per vertrek afzonderlijk geregeld met een ruimtethermostaat of thermostaatkop(pen).

Het inregelen van de installatie zorgt naast (klimaat)comfort bovendien voor een besparing op de energierekening doordat onnodig verwarmen van ongebruikte ruimtes wordt voorkomen.

In combinatie met bijvoorbeeld een warmtepomp kunnen de ruimtes met dit systeem ook gekoeld worden. Het systeem omvat een compleet assortiment van draadloze regelingen, die perfect met elkaar functioneren. Hierdoor kan het systeem zowel in bestaande als nieuwbouw installaties eenvoudig worden toegepast, zonder hak- of breekwerk.

Wilt u het systeem ook kunnen bedienen met een smartphone, tablet of PC? Dat kan door toepassing van het centrale touchscreen, de verbinding tussen het regelsysteem en de App/PC.

Hier kan zeer eenvoudig de temperatuur per ruimte geprogrammeerd en aangepast worden, ook is het mogelijk om verlichting/apparatuur aan/uit te schakelen. Het centrale touchscreen bedieningspaneel is uitgerust met een micro-sd kaartlezer, waarmee het systeem kan worden uitgebreid bij nieuwe toepassingen.

Met dit regelsysteem bent u klaar voor de toekomst!

Alle Regelingen

mei 29, 2016

Algemeen Regelingen

mei 5, 2016

RF Draadloos regelsysteem