VLOERVERWARMING COMPOSIET VERDELER, INDUSTRIE MODEL

  • Combineert design met installatiegemak

  • Vervaardigd uit hoogwaardig composiet materiaal

  • Montagevriendelijk units

Koop nu

VLOERVERWARMING COMPOSIET VERDELER, INDUSTRIE MODEL

De kunststof verdelers zijn vervaardigd uit hoogwaardig composiet materiaal en hierdoor geschikt voor verwarmen én koelen zonder condensvorming. De uitermate montagevriendelijke units kenmerken zich door een modulaire opbouw van de aanvoer- en retour elementen, zodat er eenvoudig een uitbreiding gemaakt kan worden naar extra groepen. Alle verdelers zijn voorzien van hoogwaardige materialen, zoals thermostatisch voorbereide ventielen (instelbaar/afsluitbaar), flowmeters en thermometers.

Het Composiet Industrie model is zeer geschikt voor o.a. installaties met een warmtepomp systeem. Om die reden is de verdeler uitgevoerd zonder pomp. Met de flowmeters op de aanvoerbalk kan eenvoudig de doorstroom per groep worden afgelezen. Verder is dit model voorzien van 1” kogelkranen op de aanvoer- en retour balk.

Bij het model Industrie Duurzaam zijn de flowmeters vervangen door Auto Flow Ventielen, die geschikt zijn voor na-regeling met een eenvoudige instelling. Met het instellen van Auto Flow is elke groep 100% hydraulisch in balans, zelfs als er naderhand wijzigingen plaatsvinden in de instelling van de andere groepen.

Model Industrie is leverbaar in 1 t/m 20-groeps

Handleiding Kunststof Industrie verdeler

Quick Installation Guide Kunststof Industrie verdeler

Specificaties Kunststof Industrie verdeler

Bent u consument:

Bent u installateur:

Alle Verdelers

december 2, 2016

Meer informatie verdelers

december 1, 2016

Standaard verdeler

november 30, 2016

Messing verdeler

mei 29, 2016

Composiet Industrie model

mei 29, 2016

Composiet LTV Duurzaam

mei 29, 2016

De Luxe (staal), met gescheiden systeem